Je grote dag is aangebroken en je wilt dat alles perfect is. Het is de dag waarop jij het middelpunt van de aandacht bent, de dag waarop alle ogen op jouw zijn gericht en de dag die je voor de rest van je leven altijd zal onthouden.
Op je trouwdag moet je je nergens zorgen over hoeven maken. Zeker niet over je haar. Plannen, regelen en organiseren kan veel stress opleveren. Wij nemen dit voor je uit handen door er voor te zorgen dat jouw bruidskapel op je huwelijksdag er perfect uitziet.

Inclusief proef bruidskapsel

Tijdens de proefsessie voor je bruidskapsel nemen we alle details samen door om je zo goed mogelijk te leren kennen en te adviseren over welk bruidskapsel het beste bij je past en je helemaal laat stralen.

Perfecte bruidskapsel op je trouwdag

Wij zijn ruim van tevoren aanwezig op je trouwdag zodat we ontspannen kunnen beginnen in je eigen vertrouwde omgeving. Je bruidskapsel blijft ongeschonden met het aantrekken van je jurk en de laatste check. Op deze manier hoef je je geen zorgen meer te maken en ben je op je allermooist op je grote dag.

Wij kunnen op deze dag natuurlijk ook het kapsel verzorgen van je vriendinnen, zussen, (schoon)moeder of andere familieleden.

Wil je vóór 08:30 geholpen worden moet dit in overleg gebeuren.

Totaal pakket

1 keer proef in de salon & de dag zelf aan huis: € 165 excl reiskosten

2 keer proef in de salon & de dag zelf aan huis: € 200 excl reiskosten

Zussen/ familieleden/ vriendinnen:
€ 50 p/u

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: 013-5903397

Afspraak maken