Met een trendy kapsel het voorjaar 2016 in

De lente komt er weer aan en krijgen we weer kriebels om een nieuwe look aan te meten. Wil jij ook met een trendy kapsel het voorjaar 2016 in? Wij zijn helemaal up to date met de laatste trends!
Pittig halflang kapsel in laagjes geknipt, een nonchalante maar verzorgde look of toch lange vrij bewegende krullen? Naast een mooie coupe maken onze mooie kleuringen het helemaal af. Balayage, highlights of een totale kleuring het is allemaal mogelijk!

Balayage techniek

Voor de Balayage techniek worden vooral de zachtere, lichte tinten gebruikt, zoals cool beige en as blond, die als subtiele vegen aan de oppervlakte van je haar worden aangebracht. Zo kom je aan een geweldige sunkissed look in je haar!

Blondines, brunettes of red heads, de Balayage techniek is geschikt voor elk haartype of je nu een pixie cut hebt of lang golvend haar.
Het bijkomende voordeel is dat je bijna geen last hebt van uitgroei. Je hoeft de Balayage maar eens in de zoveel tijd bij te laten werken.

Word jij hier net zo enthousiast van als wij, bel dan snel om een afspraak in te plannen. Of voor eventueel een gratis advies gesprek.