Hairextensions laten zetten

Heb je altijd al een mooie, volle bos lang haar willen hebben? Geef je haar meer volume, laat mooie kleureffecten aanbrengen of verander je kapsel compleet met het aanbrengen van hairextensions die we mengen met een nieuwe coupe.

Specialist in hairextensions

Flawless is gespecialiseerd in haarverlenging en volume creatie met 100% natuurlijk haar. Wij werken met hairextensions van uitzonderlijke kwaliteit. Je kunt bij ons hairextensions laten zetten van Hairloxx Professional. Extensions van topkwaliteit en de beste hairextensions op de markt! Onze stylisten zijn vakkundig opgeleid in het plaatsen en verwijderen van Hairloxx Professional hairextensions.

Hairextensions voor elke kleur en type haar

Heb je verschillende kleuren in je haar? Dat is geen probleem. Wij kunnen de hairextensions aanpassen aan de kleur/ kleuren die je wilt.

De Hairloxx Professional extensions zijn Single drawn en mengen gemakkelijk met je eigen haar. De extensions zijn onbehandeld en nemen verzorgingsproducten goed op. Hierdoor zal je haar gezond blijven, niet pluizen en minder klitten. Tevens blijft je haar mooi glanzen.

De Hairloxx Professional extensions zijn beschikbaar in maar liefst 23 kleuren in de lengten 35/40 cm & 55/60 cm. Wij kunnen natuurlijk ook verschillende tinten met elkaar mengen om zo tot het beste resultaat te komen voor je haarkleur.