Ladies Night op het Stadspleinforum Reeshof

Op donderdag 08 september houden de winkeliers van het Stadspleinforum in de Reeshof in Tilburg een geweldige & sfeervolle Ladies Night.

Ladies-Night-tilburg

De Ladies Night op het Stadpleinforum is een avond die exclusief voor de dames is georganiseerd. Alle dames kunnen van 18.00 – 21.00 genieten van speciale kortingen en krijgen een goodie bag mee naar huis.

Enkele highlights van de Ladies Night:

De diverse kledingwinkels geven advies in styling. De horeca verzorgt deze avond met hapjes en drankjes. Ervaar de Caribische sfeer met een proeverij van overheerlijke taarten bij Sweet Shirley.
Naast Sweet Shirley heeft Mijnheer Jansen een geweldige proeverij.
Studio Zina, de zonnestudio op het plein heeft een speciale zonnekorting. Maak je deze Ladies Night een afspraak voor een bleeksessie dan ontvang je hier 25% korting op.

Ook zijn er verschillende workshops te doen.
Er zijn o.a. workshops van:

De Barones
Workshop van Top tot Teen waarbij Jolanda je laat zien hoe je bodyscrub in je eigen geur kunt samenstellen. Inschrijven voor de workshop kan in de winkel van Blok A op het Stadspleinforum.

Eden Lash & Brow
Tijdens de Ladies Night zal Eden Lash & Brow hun 4-jarig bestaan vieren met een workshop “perfect brows”, waarbij je leert hoe je met make-up de perfecte wenkbrauw kunt maken. Meld je hiervoor aan op: Edenlashandbrow.nl.

Op deze avond kun je bij ons, Flawless Kapsalon je haar laten krullen en modelleren. Ook hebben wij een visagiste die je kan voorzien van make-up advies. Ook het aanbrengen hiervan is mogelijk.

Dus, zin in gratis make-up styling en haar & kleding advies? Graag een leuke workshop volgen? Wil je de avond afsluiten met een getint kleurtje? Kom samen met je vriendinnen onder het genot van een lekker hapje en drankje naar deze unieke avond. Entree is gratis natuurlijk.

Route naar het Stadspleinforum >>